Yaşam

Balığı böyle pişiren yandı: Meğer senelerdir sağlığımızla oynuyormuşuz

Hem faydalı hem de lezzetli olan balığın tğm yararından makisumum düzeyde yararlanmak için onu doğru koşullarda pişirip tüketmek gerekir. Balık pişirirken yapılan bu hata, balığın tüm besin değerlerini öldürüyor! İşte balık pişirirken dikkat etmeniz gereken noktalar

Balığı böyle pişiren yandı: Meğer senelerdir sağlığımızla oynuyormuşuz
26-12-2023 17:32
Google News

Kış aylarının en çok tercih edilen ve en şifalı kaynaklarından biri, balıktır. Balık, sağlığımız için en yararlı besinlerin başında yer alır. İçerdiği güçlü vitamin, mineral ve yağ asitleri sayesinde balık hem kalp sağlığımızı hem de beyin sağlığımızı korur ve güçlendirir.

Haftada 2 kere mutlaka tüketilmesi gereken balık aynı zamanda bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Balığın faydaları saymakla bitmez. Ancak balık pişirirken ve tüketirken yapılan bazı yanlışlar, balığın tüm faydasını yok eder!

İşte balık pişirirken dikkat etmeniz gereken o unsur...

Haberin devamını okumak için tıklayın

Önceki 1 2 Sonraki
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hava Durumu
Yol Durumu
Yol Durumu
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3077+44
2Fenerbahçe3072+47
3Samsunspor3151+8
4Eyüpspor3150+15
5Beşiktaş3049+12
6Başakşehir FK3048+10
7Trabzonspor3042+12
8Gaziantep FK30420
9Kasımpaşa3142-2
10Göztepe3040+9
11Konyaspor3140-5
12Antalyaspor3040-19
13Kayserispor3037-11
14Çaykur Rizespor3037-13
15Alanyaspor3034-10
16Bodrum FK3134-12
17Sivasspor3131-12
18Hatayspor3019-25
19Adana Demirspor30-2-48